Ingredienser

Sallad300 gram
Grillad kyckling400 gram
Körsbärstomater6 st
Röd spetskål1 dl
Gurka0.5 st
Edamamebönor1 dl
Ägg2 st
Majs0.5 dl
Salladslök2 msk
Tomat1 st
Sesamolja1 msk
Sojasås1.5 msk
Limejuice1 msk
Honung1 tsk
Ingefära1 tsk
Chiliflakes1 krm

Gör så här

Följ receptet
1. Koka äggen i 7–8 minuter, kyl ner i kallt vatten och skala.
2. Skär kyckling i kuber och grilla eller stek tills den fått fin yta och är helt genomstekt.
3. Strimla spetskål, tärna gurka och halvera tomaterna.
4. Blanda alla ingredienser till dressingen i en liten skål och vispa ihop.
5. Fyll en skål med salladsblad som bas. Lägg på kyckling, grönsaker, tomat, edamame, majs och ägg i fina sektioner.
6. Toppa med salladslök och ringla över dressingen innan servering.
Smaklig måltid!
Sätt betyg
Protein Bowl med grillad kyckling & fräscha grönsaker | Ojvadgott