Dadelbark med hallon
A
B
C
D
E
(2)
1830kcal
Kalorier
21g
Protein
282.8g
Kolhydrater
67.2g
Fett
15 min
Dadelbark med hallon och flingsalt. Ett supersnabbt mer hälsosamt alternativ som lindrar sötsuget direkt!

Ingredienser
Dadlar200 gram
Mörk choklad200 gram
Hallon150 gram
Honung1 tsk
Gör så här
Följ receptet
1. Kärna ur dadlarna , veckla ut dem och lägg dem på ett bakplåtspapper. Ta sedan ett nytt bakplåtspapper och platta ut dadlarna med handen.
2. Smält valfri choklad antingen i mikro eller vattenbad.
3. Häll upp hallonen i en skål och blanda i honungen. Smeta sedan ut hallon röran över dadelbarken.
4. Smeta över den smälta chokladen, strö på flingsalt och shoffa in i frysen!
5. Efter 1-2 h beroende på hur hård du vill ha den är den redo att avnjutas!
Smaklig måltid!
Sätt betyg
Ingredienser
Dadlar200 gram
Mörk choklad200 gram
Hallon150 gram
Honung1 tsk
Gör så här
Följ receptet
1. Kärna ur dadlarna , veckla ut dem och lägg dem på ett bakplåtspapper. Ta sedan ett nytt bakplåtspapper och platta ut dadlarna med handen.
2. Smält valfri choklad antingen i mikro eller vattenbad.
3. Häll upp hallonen i en skål och blanda i honungen. Smeta sedan ut hallon röran över dadelbarken.
4. Smeta över den smälta chokladen, strö på flingsalt och shoffa in i frysen!
5. Efter 1-2 h beroende på hur hård du vill ha den är den redo att avnjutas!
Smaklig måltid!
Sätt betyg