Ingredienser

Banan1 st
Jordnötssmör2 msk
Nutella1 msk
Mörk choklad100 gram
Hasselnötter20 gram
Flingsalt0.5 krm

Gör så här

Följ receptet
1. Skiva bananer i 1–2 cm tjocka skivor. Lägg på en plåt/bricka med bakplåtspapper som får plats i frysen.
2. Blanda jordnötssmör, Nutella och proteinyoghurt till en slät, krämig smet.
3. Klicka en liten sked av krämen på varje bananskiva. Försök få ungefär samma mängd överallt.
4. In i frysen ca 45 min, tills topparna är fasta.
5. Smält mörk choklad över vattenbad (eller i mikro i korta intervaller). Rör slätt.
6. Doppa de frysta bananskivorna i chokladen (en gaffel det hjälper!). Lägg tillbaka på pappret och toppa direkt med hackade hasselnötter & salt.
7. Frys ca 15 minuter till. Sen är det bara att äta!
Smaklig måltid!
Sätt betyg