Riktigt god kvällsmacka med vegansk fisk, dill & tångkaviar
A
B
C
D
E
1080kcal
Kalorier
42.6g
Protein
115.2g
Kolhydrater
47.6g
Fett
25 min
En stilren men ändå lyxig kvällsmacka som smakar mkt, fräschör och krämighet på samma gång. Perfekt när du vill unna dig något enkelt men ändå lite speciellt. Den här mackan kombinerar veganska fiskpanetter med dill, rödlök och en klick tångkaviar som ger den där eleganta touchen. ✨

Ingredienser
Veganska fiskpanetter2 st
Rödlök50 gram
Dill1 msk
Citron100 gram
Majonnäs2 msk
Tångkaviar1 msk
Valfritt bröd200 gram
Salladsblad2 st
Salt1 tsk
Svartpeppar1 tsk
Gör så här
Följ receptet
1. Stek de veganska fiskpanetterna i lite olja eller smör på medelvärme tills de är gyllene och krispiga på båda sidor. Salta och peppra.
2. Skär upp brödet i några skivor och rosta dem lätt så att de får lite yta.
3. Bred ett tunt lager majonnäs på brödet.
4. Skär upp salladsbladen och rödlöken i mindre bitar. Båda kan vara finhackade.
5. På med sallad och rödlök på brödet, placera sedan fiskpanetten på detta.
6. Toppa sedan med hackad dill, tångkaviar och en skvätt citronsaft.
7. Krydda med lite mer salt & peppar efter behov. Njut av en enkel och god macka! 💚
Smaklig måltid!
Sätt betyg
Ingredienser
Veganska fiskpanetter2 st
Rödlök50 gram
Dill1 msk
Citron100 gram
Majonnäs2 msk
Tångkaviar1 msk
Valfritt bröd200 gram
Salladsblad2 st
Salt1 tsk
Svartpeppar1 tsk
Gör så här
Följ receptet
1. Stek de veganska fiskpanetterna i lite olja eller smör på medelvärme tills de är gyllene och krispiga på båda sidor. Salta och peppra.
2. Skär upp brödet i några skivor och rosta dem lätt så att de får lite yta.
3. Bred ett tunt lager majonnäs på brödet.
4. Skär upp salladsbladen och rödlöken i mindre bitar. Båda kan vara finhackade.
5. På med sallad och rödlök på brödet, placera sedan fiskpanetten på detta.
6. Toppa sedan med hackad dill, tångkaviar och en skvätt citronsaft.
7. Krydda med lite mer salt & peppar efter behov. Njut av en enkel och god macka! 💚
Smaklig måltid!
Sätt betyg